Tear

3 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

pendant, anhänger, hanger, fingerprint, fingerabdrück, vingerafdruk, tear, gold, goud, yellow,

Tear guld

3.549,00 kr

Materiale: 14 karat guld

Farve på aftrykket: guld

Farve på kanten: guld

Dette tåreformige vedhæng på 12,5 gange 22 mm til halskæde findes i 3 varianter.  "Tear" ligner "Memory", men er lidt mindre og øsken er monteret på bagsiden. Smykket er lavet i 14 karat guld.  Det kan forsynes med mønsteret i en babyfod og gravering af et navn og/eller en dato på bagsiden.  Vedhænget kan kombineres med Touch eller Precious øreringe og matcher også en Allure ring.

Vis detaljer

pendant, anhänger, hanger, fingerprint, fingerabdrück, vingerafdruk, tear, gold, goud, white,

Tear hvidguld

4.539,00 kr

Materiale: 14 karat guld

Farve på aftrykket: hvidguld

Farve på kanten: hvidguld

Dette tåreformige vedhæng på 12,5 gange 22 mm til halskæde findes i 3 varianter.  "Tear" ligner "Memory", men er lidt mindre og øsken er monteret på bagsiden. Smykket er lavet i 14 karat hvidguld  Det kan forsynes med et fingeraftryk og gravering af et navn og/eller en dato på bagsiden.  Vedhænget kan kombineres med touch eller precious øreringe og matcher også en allure ring.

Vis detaljer

pendant, anhänger, hanger, fingerprint, fingerabdrück, vingerafdruk, tear, silver, silber, zilver,

Tear sølv

1.479,00 kr

Materiale: sølv 925

Farve på aftrykket: sølv

Farve på kanten: sølv

Dette tåreformige vedhæng på 12,5 gange 22 mm til halskæde findes i 3 varianter.  Check vore halskæder under tilbehør. "Tear" ligner "Memory", men er lidt mindre og øsken er monteret på bagsiden. Smykket er lavet i sølv.  Det kan forsynes med et mønsteret af en babyfod og gravering af et navn og/eller en dato på bagsiden.  Vedhænget kan kombineres med touch eller precious øreringe og matcher også en allure ring.

Vis detaljer

3 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste