FAQ

Hvordan bestiller jeg noget på webshoppen?
Hvordan bestiller jeg et Jewel Concepts print kit?
Hvordan laver jeg et fingeraftryk?
Hvordan sender jeg fingeraftrykket?
Hvordan betaler jeg?
Hvordan bruger jeg en rabatkupon eller voucher?
Hvad gør jeg, hvis jeg vil have noget graveret?

Hvordan bestiller jeg noget på webshoppen?
Du skal registrere dig inden du kan bestille noget på webshoppen.  Du kan registrere dig først eller når du har valgt dine varer.  Når du har tilføjet et smykke, kan du se det i din indkøbskurv.  Du kan altid ændre antal og fjerne en vare igen.  Hvis du har en rabatkupon, kan du bruge den unikke kode i feltet rabatkoder – tryk ”anvend kupon”, når du har skrevet koden.  Efter det, kan du få et estimat på fragt, når du registrerer dit postnummer.  Vi sender med GLS i Danmark. Til sidst vælger du betaling med kort eller Viabill.  Hvis du ønsker noget graveret, så husk at du har 10 tegn.  Du skal sikre dig, at du udfylder den dedikerede tekstboks med den tekst, du ønsker indgraveret.  Tekstboksen kommer frem, hvis smykket du har valgt kan graveres.

Hvordan bestiller jeg en Jewel Concepts print kit?Et aftryk er en vigtig del af vore smykker. For at sikre, at du laver et godt aftryk (fingeraftryk, fodaftryk eller poteaftryk)) kan vi levere et printkit til dig. Du kan bestille et printkit samtidigt med dit smykke - eller før du bestiller dit smykke. Et printkit koster 79 kroner inklusiv fragt og du vil modtage en rabatkode på samme beløb sammen med printkittet. Rabatkoden kan anvendes ved køb af smykke. Et print kit indeholder en speciel printpude, labels til tryk, flere printkort til labels med dine aftryk og en plastiklomme til at gemme de bedste print i. Vi tilstræber, at du modtager dit printkit indenfor 3 arbejdsdage. Du kan herefter tage flere aftryk og sende eller uploade det bedste print til Jewel Concepts. For at hjælpe dig med at lave et så godt aftryk som muligt, henviser vi til vores vejledning "Hvordan laver jeg et fingeraftryk".

For at være sikker, at du laver et godt aftryk, anbefaler vi at du bruger vores print kit. Det er dog også muligt at bruge en inkpad.

Du skal uploade dit aftryk sammen med din bestilling.  Hvis du er i tvivl om kvaliteten, kan du altid sende aftrykket til [email protected].

 


Hvordan laver jeg et fingeraftryk?
Instruktioner i brug af Jewel Concepts printkit:

1. Sørg for at din finger er helt tør.
2. Åben blækpuden og læg den fladt ned, for eksempel på kanten af et bord
3. Placér også labels på en flad overflade ved siden af
4. Hold din finger fladt  med neglen opad, og tryk varsomt ned i den sorte blækpude. 
  OBS: Vær opmærksom på at du IKKE ruller eller glider med din finger.
5. Løft fingeren op igen og tryk den forsigtigt lige ned på en label. OBS: pas igen på at du IKKE ruller eller glider med din finger.
6. Den specielle blæk kan nemt tages af med vand.
7. Hvis du skal tage et nyt print, så start igen fra step 4.
8. Lav mindst 2 gode prints af den samme finger
9. Sæt label med det korrekte print på print-kortet og registrer din information.
10. Indsæt printkort med dit aftryk i plastiklommen.  

Example Fingerprint


Send dit aftryk til: Jewel Concepts Danmark, Videnparken Trekantområdet, Vesterballevej 5, 7000 Fredericia

Hvordan kan jeg sende aftrykket?

Sammen med din ordre, kan du uploade et scannet aftryk. Hvis du lægger en ordre på mere end 1 smykke, så skal du sikre dig, at du har scannet alle aftryk og at det er tydeligt, hvilket aftryk der skal bruges til hvilket smykke.

Hvordan producerer jeg et brugbart scan af mit aftryk?

 
1. Scan dit aftryk med 600 dpi.
2. Tilpas størrelsen af din scanning til maksimum 3 x 3 cm (708x708 pixels) for et fingeraftryk. 
Tilpas størrelsen af dit fodaftryk til maksimum 14 x 18 cm (3306 x 4250 pixels)
3. Sørg for at filformatet er jpg!
4. Sørg for, at størrelsen af jpg-filen ikke er større end 2 MB.

 

Hvis du tager et billede med din mobiltelefon, så hold en afstand på ca. 15 cm for et fingeraftryk og lidt mere for et fodaftryk.  Tag et billede af hele det udfyldte kort og sørg for, at der er nok lys.  Sikre dig, at billedet er skarpt. Reducer størrelsen til medium (ca. 1 MB er fin – dog ikke mere end 2 MB).  Det skal være jpg.  Send det til din PC med din mail (share).

Du kan kun uploade et billede til dit smykke, når du er logget ind.  Find/brows det rigtige billede på din computer.  Tryk så upload.  Din jpg-fil er nu synlig på siden og du kan se printet ved at klikke på navnet.  Hvis du ikke har uploaded den rigtige fil, kan du ændre det ved at trykke på rediger.  Hvis du er tilfreds, skal du bekræfte. 

Hvis du ikke har mulighed for at scanne eller at tage et billede, kan du altid sende printet til os, efter du har sendt os en mail ([email protected]).  Send til Jewel Concepts, Vesterballevej 5, 7000 Fredericia.


Hvordan betaler jeg?
Hos Jewel concepts har du et par forskellige betalingsmuligheder.  For mere information se "betalingsmuligheder".

Kan jeg bruge en rabatkupon?
Hvis du har en rabatkupon, kan du bruge koden.  Du skriver koden i feltet "Rabatkoder" og trykker på ”anvend kupon”.  Beløbet vil automatisk blive trukket fra totalen.  Det er ikke muligt at bruge mere end 1 kode per ordre. En kode kan kun bruges 1 gang.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ønsker at få noget graveret?
At få noget graveret er gratis.  Hvis du ønsker gravering (en dato eller navn), så udfyld tekstboksen med den ønskede tekst.